Om oss

Om Vcon

Vi är ett väletablerat företag inom VVS, energi och inneklimat som konkurrerar om de flesta typer av uppdrag.

VCON VVS-konsult AB startades 1998. Det har hänt mycket under resans gång, men ända sedan VCON grundades har vi hållit fast vid de värderingar som vi tror på. Det ser vi som en viktig förklaring till att vi befinner oss där vi är idag.

Vår ambition har alltid varit att växa i takt med våra kunders ökade efterfrågan av våra tjänster. Vi expanderar inte för sakens skull, utan för att vårt arbete uppskattas. Att växa i samspel med efterfrågan innebär också att vi aldrig tummar på kvaliteten, vilket är en röd tråd inom allt vi gör.

Vi har under åren skapat långsiktiga relationer med våra kunder som bygger på förtroende. Vi har fått möjligheten att leverera hållbara och kostnadseffektiva tekniska lösningar som genererat bra referenser och nya uppdrag.

Just långsiktigheten är ett nyckelord hos oss. Vi är en stabil samarbetspartner, både nu och i framtiden. En annan styrka är våra medarbetares höga ambition, brinnande engagemang och noggrannhet, som vi vet att våra kunder värdesätter. Att leverera rätt uppgifter, i rätt tid, till våra kunder och medkonsulter under hela projektets gång är självklart för oss.

När vi slutfört ett uppdrag är vårt främsta mål att våra kunder ska bli nöjda och att kvaliteten på våra handlingar ska överensstämma med förväntningarna.

vcon-nicklas-svartvit

Jag är mycket stolt över vad vi lyckats åstadkomma hittills. Till våra kunder vill jag rikta ett stort tack för förtroendet ni gett oss. Jag vill också tacka personalen, som med sitt engagemang i högsta grad bidragit till VCON:s framgång.

Nicklas Andersson, VD

En historisk återblick

När vi ser tillbaka på åren som har gått kan vi konstatera att våra projekt har varit mycket varierande. Alla uppdrag har tagits emot med tacksamhet och engagemang oavsett storlek och komplexitet, vilket har bidragit till VCON:s framgång med nöjda och återkommande kunder.